Varför skall du välja TIMA som samarbetspartner inom logistik?

Samarbete för framgång

TIMA är ett nybildat företag men med  medarbetare som tillsammans har över 140 års erfarenhet av logistik. Vi är alla sprungna ur mindre logistikföretag men har sedan utvecklats av att arbeta för transportköpande kunder och stora logistikföretag. Detta ger oss en bred kompetens och erfarenhetsbank som skapar trygghet och utveckling för dig som kund.

Vår idé med TIMA är hitta tillbaka till ett lite mindre snabbfotat privatägt logistikföretag som arbetar med moderna teknsika lösningar i planeringsfunktionen men även i de fordon och maskiner som utför tjänsterna på ett effektivt sätt. Vi arbetar med de bästa underleverantörerna och vi strävar efter att de skall känna sig som en naturlig del av TIMA-gänget. Närhet mellan kund, logistikcentra och utförande enheter skall fungera som ett lag. Vi tror att när vi kan skapa den känslan så hittar vi tillsammans de effektivaste lösningarna.

Vi vill hela tiden utmana dig som kund, vara lite besvärlig, prova nya vägar. Allt för att hela tiden utvecklas tillsammans vilket, enligt oss på TIMA, leder till en total logistiklösning som hjälper er som kund att bli bäst i er marknad. När det sker känner vi oss stolta på TIMA!

Vår affärsidé

TIMA LOGISTIK AB SKALL ERBJUDA FÖRETAG I NORDEN HÖGKVALITATIVA TRANSPORTER OCH LOGISTIKTJÄNSTER MED HJÄLP AV DE BÄSTA LOGISTIKSPECIALISTERNA SOM HAR STÖD AV DE EFFEKTIVASTE TEKNISKA HJÄLPMEDLEN.

"TIMA Logistik – SÅ LOGISKT"

Vi på TIMA lever efter vår värdegrund som är mycket viktig för oss och som vi tror är grunden till ett bra resultat.

Vi på TIMA har:

  • Engagemang
  • Kvalité
  • Professionalitet
  • Kreativitet
  • Glädje
  • Stolthet

När vi träffas så utvecklar vi gärna mer vad vi menar med våra olika värdegrunder för att förtydliga hur viktiga vi anser dom är för oss på TIMA.

Vi hoppas att du nu har en känsla av att TIMA skulle vara en intressant leverantör till dig och ditt företag. Tveka inte utan ring (0510-30 10 80) så skall vi göra vårt yttersta för att visa att vi är den rätta leverantören för just dig och ditt företag.

Hälsningar
TIMA-gänget

 

Ett samarbete värt att satsa på!