Vilka är gänget på TIMA?

TIMA Logistik AB är ett nytt bolag med mycket erfarenhet. Personalen på TIMA har tillsammans över 140 år inom logistikbranschen. Vi har alla olika erfarenheter och är olika som personer, men gemensamt för oss alla är att vi har roligt på jobbet och gillar utveckling. Vi på TIMA vill vara det snabbfotade, nya och utvecklande logistikföretaget som tänker utveckling, utveckling och utveckling. Vi finns till för att skapa effektiva logistiklösningar för våra kunder.

Vi har kontoret i Lidköping men är verksamma i hela landet, vi har mycket bra kompisar inom logistikbranschen vilket är viktigt för att skapa effektiva godsflöden, lägg där till vårt stora egna godsflöde som är grunden för ett gott samarbete med andra.

  Richard Rydberg

  Telefon: 0510-30 10 86
  E-post: richard@timalogistik.se

Gängets rookie med "bara" 15 år inom branschen, född rätt in i logistikvärlden med en far som drev åkeri. Richard har arbetat som chaufför, logistiker på stora transportköpande företag, på lastbilcentraler och i större logistikföretag. Richard är killen som älskar att utmana fasta mönster, han hittar lätt nya spännande upplägg och verkställer dom snabbt för att se om det fungerar. Richard fyller fritiden med fotboll och barnens stora intresse för dans och finns det möjlighet så åker han gärna till Oktoberfesten i München. 


  Tommy Lindström

  Telefon: 0510-30 10 82
  E-post: tommy@timalogistik.se

TIMAs mean machine, Tommy är personen som under långa dagar och under mycket hög arbetsbelastning stadigt och effektivt transportplanerar TIMAs flöde med en grym effektivitet. Det inte Tommy vet om lantbrukstransporter är inte värt att veta, han har arbetat med jordbruksrelaterade transporter sedan mitten på 80-talet. Tommy som har utflugna barn använder gärna ledig tid till resor och träning på gym. Och bli inte förvånad om ni möter honom på Vänern i båt under sommarmånaderna.


  Thomas Arvidsson

  Telefon: 0510-30 10 83
  E-post: thomas@timalogistik.se

Gängets oldtimer, Thomas är lantbrukaren som sadlade om till logistiker. Thomas har ett brett kontaktnät inom många branscher inom logistik då han arbetat med logistik inom industi, anläggning, lantbruk, trailertrafik och lagerverksamhet. Thomas är den glada och effektiva killen som får saker att hända. Rädsla är ett okänt begrepp för Thomas, det gör att han vågar prova nya spännande lösningar och aktivit bidrar till att utveckla både kunder, åkerier och TIMA. När Thomas är ledig så stöttar han utflugna barn, jagar och snickarar på sommarstugan.


  Eva Nilsson

  Telefon: 0510-30 10 85
  E-post: eva@timalogistik.se

Eva är uppväxt på bondgård, lever på bondgård och har även hon arbetat med jordbrukrelaterade transporter under många år. Eva är trots denna bakgrund helt orädd att ta sig an vilka logistikuppdrag som helst, testa henne! Hon gör det med ett rakt och glatt sätt vilket skapar framgång i det mesta hon tar sig an. Eva är engagerad i mycket lokal verksamhet, t.ex. inom Örslösa damklubb och idrottsförening. Man och tre utflugna barn fyller eventuell överbliven tid.

 


  Björn Lidberg

  Telefon: 0510-30 10 81
  E-post: bjorn@timalogistik.se

Björn är säljaren, logistikern och ekonomen som håller ihop och utvecklar stödfunktionerna i TIMAs verksamhet. Björn arbetar tillsammans med övriga kollegor även med att skapa logistiklösningar till våra kunder samt utvecklar och skapar närhet med våra kunder och samarbetspartner. Björn spelar gärna golf, ger sig ut på sjön i båten och tycker om att resa.